Let me introduce myself

Hi guys! Ik ben Denise, aangenaam. Ik ben 25 jaar en ik woon in het centrum van Bergen op Zoom. Hier woon ik samen met mijn vriend en knuffelkat Bowie.

Over Denise Schouteren - Tekstschrijver & Copywriter

Wat wil ik?

Ik wil zoveel mogelijk bedrijven 
helpen met het optimaliseren 
van het contact met de doelgroep.  Check het kopje ‘diensten’ om te zien hoe ik jou kan helpen.

Wat doe ik?

Ik ben een ijverige creatieveling die van een hobby een beroep heeft gemaakt. Juist daarom zet ik mij voor de volle 100% in. Mijn werk doe ik met passie en plezier, en samen kunnen we zoveel bereiken!

Ben jij op zoek naar originele content voor meer bedrijvigheid op zowel website als social media? Je hebt misschien al wat teksten online gezet, maar je merkt toch weinig verschil. Of je teksten zijn perfect verwoord, maar ze lezen niet fijn en je ontdekt hier en daar toch wat grammaticale blundertjes. Je hebt iemand nodig die aantrekkelijke webteksten opzet. De teksten moeten jouw doelgroep aanspreken en aansporen.

Wat vind ik leuk?

Zoveel! Maar het meest houd ik van muziek. Altijd en overal. Daarnaast vind ik het leuk om kunst en architectuur te bewonderen. En ik kroel graag met Bowie.

Blocks image
Over Denise Schouteren - Bowie

Wat kan ik voor jou betekenen?

SEO Webteksten

Door het gebruik van de juiste zoekwoorden, titels en kopjes kunnen zoekmachines jouw website beter indexeren.

Business Blogs

Laat zien wat je als bedrijf in huis hebt. Vergroot je merkbekendheid en laat de lezer zien dat jij verstand hebt van zaken.

Corrigeren & Redigeren

Voor teksten die niet lekker lezen en het gewenste effect missen. Dit kan verholpen worden door kleine correcties of door het volledig herschrijven van de tekst.

Voor teksten die niet lekker lezen en het gewenste effect missen. Dit kan verholpen worden door kleine correcties of door het volledig herschrijven van de tekst.

En verder...

Ik help je graag bij de conceptontwikkeling van je merk. Laten we starten met een stevige brainstormsessie! Ook schrijf ik persberichten, nieuwsbrieven en vertalingen.

So here I am!

Neem contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Denise-Schouteren

Tekstschrijver & Copywriter