Let me help you

Heb jij iemand nodig die je helpt bij het vergroten van je online bereik? Van wekelijkse business blogs tot het opstellen van mailings, ik help je er graag bij.

Of je nou op zoek bent naar een formele, informatieve webtekst of juist naar een creatieve uitspatting van woorden.

Webteksten zijn de manier om contact te krijgen met je doelgroep en onmisbaar in de contentstrategie van je website en social media.

Koffiepraatjes - Denise Schouteren | Tekstschrijver & Copywriter

Diensten

Denise Schouteren - Copywriter

Copy that?

Als copywriter schrijf ik teksten die de lezer moeten aansporen tot handelen. Dit kunnen allerlei soorten teksten zijn. Wat wil ik overbrengen op de lezer? Wat is de doelgroep? Welke schrijfstijl past bij het bedrijf? Je moet weten waarom je schrijft en voor wie je schrijft. Dit in combinatie met verkoopstrategieën die zorgen voor de verkoop van een product. Je wekt het vertrouwen van de lezer en spoort ze aan tot actie.

SEO

Hoe zorg je ervoor dat je meer bezoekers naar je website krijgt? Dankzij zoekmachineoptimalisatie zul je veel meer beweging krijgen op je website. Met behulp van het toepassen van zoektermen en een kwalitatief goede tekst kun je een veel hogere ranking in de zoekmachines bereiken. Hier komen een aantal schrijftechnieken en een uitgekiemd plan de campagne bij kijken die jou zullen helpen bij het vergroten van je bezoekersaantal. We pakken ook meteen de title tags en meta descriptions aan.

Denise Schouteren - SEO teksten
Denise Schouteren - Webteksten

Presentatie

Eerste indrukken zijn belangrijk. Bij het zien van geschreven en beeldende content heb je meteen een mening klaar. Je wilt dat mensen in één oogopslag zien waar ze aan toe zijn en dat de interesse direct wordt gewekt. Met relevante nieuwsbrieven, sterke persberichten en duidelijke infographics kan dit worden bereikt. De presentatie van je bedrijf is allesbepalend voor meer engagement en reach. Bouw een sterk concept op rond je merk.

Business blogs

Omdat je wat te melden hebt. Bouw een band op met je bezoekers en laat ze vrij om te reageren op je blogs. Bloggen is de manier om nog meer content te posten op je pagina en je zoekmachineranking te optimaliseren. Je houdt de website actueel. Dat je geen tijd of mankacht hebt om deze content te verzorgen is niet zo gek. Huur mij in als blogger en jouw website is altijd up-to-date. Easy as that.

DeniseSchouteren-businessblogs
DeniseSchouteren-corrigeren

Correct it

Teksten hebben soms iemand nodig die de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i zet. Misschien heb je een eenmanszaakje en heb je een aantal blogs of webteksten die een extra mening behoeven, daar taal niet je sterkste vak is. Of je hebt keihard gewerkt aan je scriptie en het zou fijn zijn als iemand de grammatica- en stijlfoutjes nog even wilt checken. Dit doe ik graag voor je, ook wanneer er haast bij is.

Redigeren

Dit gaat net een stapje verder dan corrigeren. Hierbij kijk ik ook naar de layout, schrijfstijl en inhoud van de tekst. Komt de boodschap goed over? Is de tekst overtuigend genoeg? Soms zijn een aantal kleine wijzigingen genoeg, soms vereist de tekst een wat hardere aanpak. Hiervoor haal ik graag de handen uit de mouwen.

Denise Schouteren - Redigeren van teksten

Samen aan de slag?

Neem contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Denise-Schouteren

Tekstschrijver & Copywriter